KOMPANIJA GAT D.O.O.

ISTORIJAT

Od svog osnivanja GAT  iz godine u godinu povećava obim poslovanja i proširuje svoju delatnost.

KOMPANIJA GAT

Kroz istoriju

Untitled-2


POČETAK

U prvim godinama postojanja pretežna delatnost kompanije je bila veleprodaja i distribucija elektroenergetske i industrijske opreme, gde se kompanija GAT d.o.o. nametnula kao jedan od vodećih isporučilaca takve opreme u Srbiji. Širokim asortimanom ponude, kao i efikasnom isporukom i dostupnošću opreme na lageru, kompanija je ubrzo privukla kupce kao što su: elektrodistribucije, termoelektrane, hidroelektrane, toplane, šećerane, razne industrijske objekte kao i za privatne investitore.

1992.


DECENIJA RAZVOJA

Šireći prodajnu mrežu i asortiman, vremenom se pojavila potreba i za pružanjem usluga ugradnje, puštanja u rad i održavanja opreme koja se nalazila u prodajnom programu. Sredinom 2000-tih kompanija formira izvođačke timove koji uspešno prate poslovne aktivnosti firme, kako u elektro sektoru, tako i u građevinskom.

2000.


POČETAK GRAĐEVINE

Od 2006. godine GAT proširuje svoju delatnost i na građevinski sektor. Svojom pouzdanošću i stručnošću u izvođenju svih građevinskih radova, od grubih do završnih, GAT je sebi obezbedio bezuslovno povrenje kod klijenata i partnera. Odgovornim radom, završetkom radova u zakazanom roku, stručnošću kadra koji izvodi radove, kao i upotrebom najsavremenijih materijala i mehanizacije pri izvođenju radova GAT je postao lider i nosilac reprezentativnih referenci u gradnji najrazličitijih objekata niskogradnje i visokogradnje. (Ovde treba nabrojati objekte, zgrade koje smo radili, domove zdravlja, škole itd). GAT može da se pohvali velikim brojem stalno zaposlenih inženjera i građevinskih radnika, kao i velikim brojem raznovrsne građevinske opreme koju ima u svom vlasništvu, samo neke od njih su 25000 m2 skele, mašine JCB 3 i 4, mašine JCB 8020, 8025, mašine Dosan, gusenica JCB 175, brzomontažni kranovi Cataneo, kran Terex visine 42m sa strelom od 51m, preko 40 kamiona i putara itd.

2006.


POSTROJENJA ZA SEKUNDARNU DISTRIBUCIJU ELEKTRIČNE ENERGIJE

Podižući standarde kvaliteta i uz savremena tehnička rešenja, kompanija se uskoro nameće kao lider u isporuci postrojenja za sekundarnu distribuciju električne energije na tržištu Srbije. Brojni partneri u industrijskoj oblasti su takođe prepoznali ove vrednosti, poverujući poslove koji osim asembliranja opreme uključuju i projektovanje i odabir opreme, kao i njenu finalnu montažu na lokaciji rada.

2010.


NOVA ULAGANJA

Od 2011. godine kompanija GAT ulaže značajna sredstva u proizvodnju i asembliranje elektroenergetske opreme, postrojenja i razvodnih ormana. Takođe, u građevinskoj oblasti kompanija GAT počinje da samostalno vrši izvođenje radova na izgradnji i rekonstrukciji objekata kao što su škole, vrtići, javne ustanove, stambeni i poslovni objekti, pozorišta.

2011.


NOVA POSLOVNA POLITIKA

Od 2014. godine nova poslovna politika kompanije GAT postavlja za cilj sticanje imidža pouzdanog i poželjnog partnera koji može obezbediti kvalitetna rešenja i efikasnu realizaciju projekata, kako za domaće tako i za strane investitore.

O ostvarenju zadatog cilja svedoče uspešno realizovani projekti kao što su: trafostanice za primarnu i sekundarnu distribuciju električne energije do 110kV, dalekovodi, izgradnja i rekonstrukcija rudarskih mašina za površinsku eksploataciju, objekti vodoprivrede (fabrike vode, crpne stanice, prečistači otpadnih voda), brojni novoizgrađeni poslovni objekti, sportske hale, infrastrukturni objekti, rekonstrukcije objekata od javnog značaja i mnogi drugi.

2016.


GAT DANAS

Kompanija GAT d.o.o. NOVI SAD iz godine u godinu povećava obim poslovanja i proširuje svoje aktivnosti. U ovom trenutku kompanija može pružiti usluge za izgradnju kompletnih objekata po principu ‚‚klјuč u ruke” gde su integrisani elektro, građevinski i mašinski radovi – od idejnog rešenja do puštanja objekta u rad.

2020.
Untitled-6