ELEKTRO SEKTOR

Energetika

Od prenosnih i distributivnih mreža i trafostanica, do individualnih priključaka pojedinačnih potrošača

ELEKTRO SEKTOR

Energetika

Od prenosnih i distributivnih mreža i trafostanica, do individualnih priključaka pojedinačnih potrošača

OBLAST DELOVANJA

Proizvodnja opreme za snabdevanje električnom energijom

Jedna od osnovnih oblasti u kojima kompanija GAT pruža svoje usluge je energetika: od prenosnih i distributibvnih mreža, trafostanica naponskih nivoa 110, 35, 20 i 10kV do individualnih priključaka pojedinačnih potrošača. Naše usluge uključuju sledeće aktivnosti: projektovanje, izrada, isporuka, montaža i puštanja opreme u rad, održavanje i servisiranje u garantnom i postgarantnom periodu, rekonstrukcija, interventno održavanje i otklanjanje zastoja u snabdevanju električnom energijom.

Sve aktivnosti kompanije GAT su usklađene se procedurama i tehnologijama zahtevanim od strane naših klijenata, kao i tehničkim regulativama i standardima koji se primenjuju u ovoj oblasti, takođe primenjujući i pravila o bezbednosti i zaštite na radu i zaštite životne sredine.

KLJUČ USPEHA

Strateška partnerstva

Odlična saradnja sa velikim internacionalnim kompanijama koje se bave proizvodnjom elektroenergetske opreme omogućila je uspostavljanje strateških partnerstava i uspešno zajedničko nastupanje i implementaciju projekata većeg obima. Raspoloživost opreme na sopstvenom skladištu, brza reakcija montažerskih ekipa u slučajevima hitnih intervencija i kvalitet izvršenih usluga su nas pozicionirali kao pouzdanog partnera na tržištu Srbije i celog regiona.

OBLASTI EKSPERTIZE

Delatnost sektora energetike

U saradnji sa ostalim sektorima kompanije GAT (građevinskim i mašinskim) u mogućnosti smo da ponudimo kompletna rešenja i usluge po principu “ključ u ruke” u sledećim oblastima:

Proizvodnja razvodnih postrojenja

saznaj više

Mobilne trafostanice

saznaj više

Trafostanice

saznaj više

Dalekovodi i nadzemna mreža

saznaj više

Podzemni vodovi

saznaj više

Merna mesta i priključci

saznaj više