ELEKTRO SEKTOR

INDUSTRIJA

Od projektovanja, nabavke i isporuke opreme, do funkcionalnog ispitivanja i puštanja u rad

ELEKTRO SEKTOR

INDUSTRIJA

Od projektovanja, nabavke i isporuke opreme, do funkcionalnog ispitivanja i puštanja u rad

OBLAST DELOVANJA

Automatizacija i upravljanje industrijskim procesima

Kompanija GAT poslednjih godina širi svoje delovanje u oblasti automatizacije i upravljanja industrijskim procesima. Pokrivamo sve segmente realizacije projekata: od projektovanja, nabavke i isporuke opreme, izrade nadzorno – upravljačkih ormana i ormana za napajanje potrošača, izrade upravljačkog i SCADA softvera, montaže na terenu i funkcionalnog ispitivanja do puštanja u rad. Takođe posedujemo iskustva u pogledu rekonstrukcije ili nadogradnje postojećih sistema.

Odlična saradnja sa velikim internacionalnim, kao i domaćim kompanijama u oblasti inženjeringa i izvođenja radova, omogućava ostavarivanje strateških partnerstava u obostranom interesu na implementaciji projekata većeg obima.

POLITIKA KVALITETA

Najsavremenija rešenja i oprema

Kompanija GAT pruža usluge u skladu sa procedurama i tehnologijama zahtevanih od strane naših klijenata, u skladu sa pravilnicima, lokalnim i međunarodnim standardima, pravilima bezbednosti i zaštite na radu i zaštite životne sredine.

Koristimo najsavremenija rešenja u projektovanju kao i opremu renomiranih svetskih proizvođača u cilju pružanja najkvalitetnijeg i najpouzdanijeg rešenja za naše korisnike. Koristimo merno-upravljačku opremu sledećih proizvođača: Siemens, Danfoss, Hach, Endress+Hauser, Sick, Yokogawa, Schneider Electric, ABB. Vršimo razvoj SCADA aplikacija na softverskim platformama Wonderware, Zenon, WinCC.

OBLASTI EKSPERTIZE

Delatnost sektora industrije

U saradnji sa ostalim sektorima kompanije GAT (građevinskim i mašinskim) u mogućnost smo da ponudimo kompletna rešenja i usluge po principu “ključ u ruke” u sledećim oblastima:

Vodoprivreda

saznaj više

Rudarstvo

saznaj više

Termoenergetika

saznaj više

Procesna industrija

saznaj više